Om Voksi

Voksi® eventyret begynte for mer enn 30 år siden med med innstillingen: Kun det beste er godt nok for våre produkter, og for ditt barn.

Ved hjelp av naturens egne materialer som grunnlag, og med stadig utvikling av Voksi® produkter og portefølje sammen med en kontinuerlig jakt etter ny teknologi og nye materialer, kan Voksi® tilby en omfattende kolleksjon av vognposer og tilbehør. Naturmaterialer er fortsatt i fokus for den originale Voksi® kolleksjonen; ull, dun, fjær og bomull. Alle disse er kombinert for å gi det beste for barnet ditt – mens Voksi Ida Ising er den originale bærbare stellevesken utviklet av Ida Ising.

Design er en viktig del av vårt Voksi® univers; våre produkter er designet for å være praktiske og brukervennlige, med et flott utseende. Håndlagede produkter er et annet grunnleggende aspekt av Voksi® eventyret. Gjennom vår 30-årige historie har mange av våre produkter gått fra idé til å bli virkelighet gjennom bruk av nål og tråd. Vi er stolte av våre mange smarte, praktiske og gjennomtenkte løsninger og detaljer i våre Voksi® produkter, utviklet gjennom årtier med erfaring. Vi krever topp kvalitet i alt vi gjør og lager – fra den minste vottene i ull til den mest avanserte vognposen. Vi er stolte av vår lange historie og bakgrunn, og hvordan vår erfaring har blitt inkorporert inn i nye Voksi® produkter gjennom tiden.